Beneficiez de somaj in urma terminarii facultatii. Momentan mi-am gasit un loc de munca in strainatate pentru 2 saptamani. Tot cu aceeasi firma o sa mai plec si in ianuarie pentru ~1luna. Cum ma sfatuiti sa fac intreruperea de somaj?Se poate de 2 ori?Exista posibilitatea pierderii somajului in aceasta situatie? Firma mi-a completat acea "Instiintare privind incadrarea in munca" doar pentru prima periada de 2 saptamani. Mai trebuie sa depun si alte acte la fortele de munca in afara de acea instiintare? Va multumesc!
Buna ziua. Sa inteleg ca veti fi angajata pe durata determinata? O data doua saptamani si o data o luna? Legea 76/2002 prevede doar ca, in aceasta perioada, cat veti figura angajata pe durata determinata indemnizatia de somaj se suspenda. Nu conteaza de cate ori suspendati indemnizatia. Va trebui sa depuneti o cerere de suspendare pentru fiecare perioada si apoi, in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la expirarea fiecarui contract, sa depuneti decizia de incetare a acestuia si sa faceti cerere de incetare a suspendarii indemnizatiei.