avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii Revisal

Salutare!
Ma poate ajuta ci eva cu o informatie?
Am nevoie se revisalul de la angajatorul actual.
Stiu ca in acest act este trecut , printre altele si salariul brut.
Este posibil sa fie trecut si propriile pe salariu?
Am nevoie pentru un credit bancar si mi sa nu ma încurce.
În baza de date al băncilor nu exist ca rau platnic....sunt multi ani de cand am iesit din baza lor de date.
În acest moment există proprirea lunară.
Înainte am facut un credit si nu mau gasit.
Acum doresc un credit ipotecar si nu stiu daca se va trece si aceea proprire in revisal..

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 26 Ianuarie 2019
Popririle pe salariu nu sunt inregistrate in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu nicu2769 nicu2769 am un imprumut la ing bank, si am primit poprire pe cont, pot face refinatare la alta banca pentru a achita imprumutul de la ing fara a achita poprirea. (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o nelămurire unde nu sunt informata și nu știu ... Diana Cosarca Diana Cosarca Bună ziua! Am o nelămurire legata de o situație în care nu am primit informație și nu știu cum sa procedez.. În urma cu un an, am primit prin ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)