avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul copilului

Am zi eu o intrebare daca copilul este recunoscut de tatal la nastere are castig de cauza sa il ia mamei
Cel mai recent răspuns: darius andrey , utilizator 20:22, 26 Ianuarie 2019
Parintii au drepturi egale, dar depinde f mult de situatia de fapt (istoricul ingrijirii, varsta copilului, opinia lui daca e la o varsta la care poate fi ascultat, conditiile socio-afective dar si materiale ale parintilor, implicarea in viata copilului). Despre toate acestea trebuiesc administrate probe si convinge instanta ca locuinta la tata este in interesul copilului.
Am uitat sa zic ca baietelul este mic are trei luni si zece zile, si al alăptez la sân

Atunci nicio sansa. Presupun ca sunt doar presiuni psihologice la care nu trebuie cedat.
Ma scuzati dar nam inteles,anseamna ca nu pot castiga baiatul si el are castig de cauza sau eu ca nam inteles va rog sa ma scuzati
Tatăl nu are sanse tinand cont de varsta copilului și.dependenta față de mama.

Alte discuții în legătură

Judecata- domiciliu minor bozgor bozgor buna ziua am si eu o antrebare sant tatal a unui copil de 12 ani si sant despartit de mama lui de 8 ani ea la parasit la varsta de 3 anisori a plecat an spania ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul la copil după o despărțire Sofia12345678910 Sofia12345678910 Buna ziua! Trăiesc cu un bărbat nu suntem căsătoriți avem un copil de 8 luni suntem plecați in străinătate. Soțul m-a tot amenință ca ne despărțit ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor bunicilor paterni ursuletul ursuletul buna ziua am citit cateva din aceste subiecte dar nici unul nu mi-a lamurit cumva problema anainte de a consulta un avocat va rog sa-mi spuneti si mie daca ... (vezi toată discuția)