avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul copilului

Am zi eu o intrebare daca copilul este recunoscut de tatal la nastere are castig de cauza sa il ia mamei
Cel mai recent răspuns: darius andrey , utilizator 20:22, 26 Ianuarie 2019
Vorbiti serios si mai trebuie sa specific ca el sta la o casa data de primarie e o fosta scoala care lea dato primaria si au facut casa trei camere si o bucatarie eu stau la parinti nam casa pe numele meu dar casa parintilor mei este si amea acolo am o camera a mea facuta din bani mei ma intelegeti ce vreau sa spun..dar mam panicat unde domni politisti au spus ca daca copilu e pe numele tatalui eu sa ami fac bagaju si sa merg la gara ca nam copil..si de asta ma tem ca ar putea sa ami ia copilu cea ce eu nu mias vedea viata fara copilul meu,si mama lui sufera de handicap de gradu 2 de asta nu pot lasa copilul acolo
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
darius andrey, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata- domiciliu minor bozgor bozgor buna ziua am si eu o antrebare sant tatal a unui copil de 12 ani si sant despartit de mama lui de 8 ani ea la parasit la varsta de 3 anisori a plecat an spania ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul la copil după o despărțire Sofia12345678910 Sofia12345678910 Buna ziua! Trăiesc cu un bărbat nu suntem căsătoriți avem un copil de 8 luni suntem plecați in străinătate. Soțul m-a tot amenință ca ne despărțit ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor bunicilor paterni ursuletul ursuletul buna ziua am citit cateva din aceste subiecte dar nici unul nu mi-a lamurit cumva problema anainte de a consulta un avocat va rog sa-mi spuneti si mie daca ... (vezi toată discuția)