avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Intrebare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Intrebare

La dosarul depus la Judecatorie pentru infiintarea unei Asociatii trebuie sa punem si chitanta din care reiese ca am achitat la CEC sau la AFP o taxa de 20 de RON.
Catre cine platim aceasta taxa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 18 Noiembrie 2009
AFP
Taxa de timbru judiciar este de 19 lei ... Taxele judiciare de timbru se platesc in numerar, prin virament, sau in sistem on-line, in contul bugetului de stat, la unitatea Trezoreriei Statului in raza careia debitorul isi are domiciliul sau, dupa caz, sediul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe judiciare ContSters115732 ContSters115732 Va rog,unde se mai platesc taxe judiciare de timbru,in afara de trezorerie ,pt un recurs la Inalta Curte de Justitie ? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru ContSters116348 ContSters116348 buna dimineata.buna dimineata.buna dimineata.unde se plateste taxa de timbru la trezorerie sau primarie.in cazul restituirii acesteia unde se face cerere la ... (vezi toată discuția)
Cerere admitere a creantelor Coman2010 Coman2010 Daca aveti amabilitatea sa imi mai clarificati cateva nelamuriri: -unde se achita acea taxa judiciara de timbru (120 lei)?si daca ea poate fi considerata ... (vezi toată discuția)