avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se imparte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se imparte

in scara pe care locuiesc s a hotarat schimbarea liftului. Nu stiu cine a hotarat ca parterul nu contribuie cu nici un leu, etajul 1 cu jumatate din suma. Cum se imparte in mod legal aceasta cheltuiala ?
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 14:36, 21 Februarie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Proportional cu CPI indiferent de etajul la care sta fiecare. Cititi Legea 196.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Bloc Expert, Administrator imobile
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Liftul reprezinta parte comuna
Conform disp L nr 196/2018 repartizarea costurilor aferente intretinere si reparatie lift se face tuturor proprietarilor indiferent de nivelul unde domiciliaza functie de cota indiviza
multumesc pt raspuns, dar din ce am aflat treaba e mai complicate. cea mai mare parte din costul liftului se achita din chiria antenelor gsm de pe bloc, mai ramane o diferenta de 16000 de lei. acesti bani trebuie achitati de locatari, aceasta diferenta cum trebuie impartita ? ce parere aveti? mai e valabila ce scrie in legea 196?
A, nuuuu, doamna, special pentru blocul dvs se face exceptie.
Din moment ce legea 196 este singura valabila in domeniul asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e corect colega3 colega3 s a hotarat schimbarea liftului, cea mai mare parte din costuri se achita din chiria antenelor gsm de pe bloc. mai ramane de achitat de catre locatari suma de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu ascensorul bellefille bellefille Buna seara. Proprietarii apartamentelor sau spatiilor cu alta destinatie de la parterul imobilelor sunt obligati la plata cheltuielilor de intretinere si ... (vezi toată discuția)
Reparatie lift asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Stau la etajul 1 al unui bloc de 10 etaje. Pana anul acesta nu am beneficiat de lift deoarece a fost blocat la etajul meu. Incepand din acest cand ... (vezi toată discuția)