in scara pe care locuiesc s a hotarat schimbarea liftului. Nu stiu cine a hotarat ca parterul nu contribuie cu nici un leu, etajul 1 cu jumatate din suma. Cum se imparte in mod legal aceasta cheltuiala ?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Liftul reprezinta parte comuna
Conform disp L nr 196/2018 repartizarea costurilor aferente intretinere si reparatie lift se face tuturor proprietarilor indiferent de nivelul unde domiciliaza functie de cota indiviza
multumesc pt raspuns, dar din ce am aflat treaba e mai complicate. cea mai mare parte din costul liftului se achita din chiria antenelor gsm de pe bloc, mai ramane o diferenta de 16000 de lei. acesti bani trebuie achitati de locatari, aceasta diferenta cum trebuie impartita ? ce parere aveti? mai e valabila ce scrie in legea 196?
Cum e corect
colega3
s a hotarat schimbarea liftului, cea mai mare parte din costuri se achita din chiria antenelor gsm de pe bloc. mai ramane de achitat de catre locatari suma de ... (vezi toată discuția)
Reparatie lift
asmotortrade
Buna ziua! Stau la etajul 1 al unui bloc de 10 etaje. Pana anul acesta nu am beneficiat de lift deoarece a fost blocat la etajul meu. Incepand din acest cand ... (vezi toată discuția)