avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme banca- confidentialitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme banca- confidentialitate

Buna ziua

Tatal meu are un credit la Piraeus bank si il plateste de 7000 ron si plateste luna de luna, dar in ultimele 3 luni l-a platit cu o intarziere de 20 zile fata de data scadenta,avand ceva probleme de sanatate.

In aceste 20 zile a fost sunat dar nu a raspuns pentru ca nu avea telefonul la el
Cei de la Piraeus bank au sunat vecinii din bloc ca sa ii zica sa plateasca rata cat mai repede, au sunat-o inclusiv si pe sora lui

Intrebarea mea este au voie sa sune pe neamuri si vecini din bloc, specific ca nu aveau de unde sa stie numerele de telefon ale vecinilor si a sorei numai cautand pe internet

Pot sa depun o reclamatie la OPC impotriva bancii pentru aceste abuzuri ?
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
claudiu20092, utilizator

Alte discuții în legătură

Convorbiri efectuate de pe linia mea telefonica MariusAnA MariusAnA Buna ziua Cine ma poate ajuta/indruma si pe mine intr-o problema? Saptamana trecuta am fost instiintat de cei de la ......... cu care am un contract ... (vezi toată discuția)
Hartuire banca GabrielNicolae GabrielNicolae Buna ziua, Am un card de credit/cumparaturi de la [], unde am o anumita rata lunara. Se intampla sa mai intarziu cu plata, din anumite motive, iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Credeți ca merita sa fac reclamație la opc? andy7 andy7 Buna ziua. Sunt client RCS RDS din Octombrie 2017 , la Digi.Mobil . Mi au plăcut foarte mult ofertele și beneficiile lor, și am decis sa ma portez la ei in ... (vezi toată discuția)