avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

In urma decesului bunicii exista patru nepoti de la cei doi fii, decedati inaintea bunicii. Doi copii de la un fiu si doi copii de la celalalt fiu. Doar doi nepoti de aceeasi parte vor sa deschida succesiunea, ceilalti doi nu sunt interesati. Cum se procedeaza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:09, 27 Ianuarie 2019
Dacă nu vor sa meargă la notar mergeți la avocat ca sa deschideți proces.
Buna ziua,
Dacva va intelegeti CIVILIZAT mergeti la notar,
Daca nu va intelegeti, cei care vor dezbaterea succesiunii se adreseaza instantei si se dezbate prin instanta. In acest caz va sfatuiesc sa consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa scaderea termenului legale. baracescumihai baracescumihai Locuiesc in casa bunicilor care au decedat de mult .S-a facut succesiunea dupa decesul bunicului ,in urma careia au ramas mostenitori bunica ,tatal meu si inca ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire mirela tuleu mirela tuleu Buna ziua, sunt interesata de o anumita procedura si anume deschiderea de succesiune dupa bunica mea. A ramas in urma ei un teren pe care dorim sa construim ... (vezi toată discuția)
Succesiune nicolle2 nicolle2 buna ziua.As dori sa stiu daca se poate face o succesiune si prin judecatorie? (vezi toată discuția)