avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neconformitati la sectia de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neconformitati la sectia de politie

Buna ziua,
Mi-au fost furate bunuri intr-un loc public si m-am dus la sectia de politie pentru a depune plangere.
Personalul de la acea sectie m-a descurajat sa depun plangere, m-a intimidat cu fiola ca as mirosi a alcool desi eu nu eram cu masina ci cu doi martori carora politistii le-au spus ca nu au loc de ei in masina sau la sectie, politistii au refuzat sa-mi spuna numele lor, au spus ca ei de fapt nu au program si ca trebuie sa astept 7 ore pentru o plangere, ca ma iarta si ca nu ma filmeaza, ca nu imi pot da dovada inlocuitoare a actelor ca dureaza 30 de zile si ca nu imi pot da nimic in scris nici privind regulamentul/procedura, nici privind dovada necesara inlocuirii actelor.
Va rog sa-mi indicati toate locurile in care pot sa anunt aceste nereguli.

Cu stima,
Ana
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 13:17, 27 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna in primul rand puteti depune plangere scrisa privind infractiunea de furt si lua numar de inregistrare la sediul politiei.
Apoi puteti merge in audienta si depune o plangere disciplinara la seful inspectoratului privind celelalte nereguli si descrieri ale refuzului politistilor de a actiona.
Va puteti folosii de martori fara probleme pe parcursul desfasurarii cercetarilor penale.
cam asta e rezumatul a ceea ce puteti face in prima faza.
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac in cazul unei amenintari? S.M.C. S.M.C. Buna ziua! Locuiesc in Militari Residence, jud Ilfov, foarte aproape de Metro Militari si dimineata, eu si sotul meu plecam la serviciu si unde mai avem treaba ... (vezi toată discuția)
Acuzat de vandalizarea unei masini fara probe Octav016 Octav016 Salutari. In urma cu cateva zile a venit la mine acasa un tip (nu am avut niciodata ceva de impartit cu el) care a inceput sa faca pe detectivul. M-a abordat ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept circulatie - suspect de a fi condus cu alcoolemie peste 0,8 mihaistanciu mihaistanciu Buna ziua , Acum aprox 2 sapt , am ramas in pana cu masina pe o strada necirculata , am pus avariile , am sunat pe cineva sa vina dupa masina , si in ... (vezi toată discuția)