Buna ziua,
Mi-au fost furate bunuri intr-un loc public si m-am dus la sectia de politie pentru a depune plangere.
Personalul de la acea sectie m-a descurajat sa depun plangere, m-a intimidat cu fiola ca as mirosi a alcool desi eu nu eram cu masina ci cu doi martori carora politistii le-au spus ca nu au loc de ei in masina sau la sectie, politistii au refuzat sa-mi spuna numele lor, au spus ca ei de fapt nu au program si ca trebuie sa astept 7 ore pentru o plangere, ca ma iarta si ca nu ma filmeaza, ca nu imi pot da dovada inlocuitoare a actelor ca dureaza 30 de zile si ca nu imi pot da nimic in scris nici privind regulamentul/procedura, nici privind dovada necesara inlocuirii actelor.
Va rog sa-mi indicati toate locurile in care pot sa anunt aceste nereguli.
DenisRif
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Doamna in primul rand puteti depune plangere scrisa privind infractiunea de furt si lua numar de inregistrare la sediul politiei.
Apoi puteti merge in audienta si depune o plangere disciplinara la seful inspectoratului privind celelalte nereguli si descrieri ale refuzului politistilor de a actiona.
Va puteti folosii de martori fara probleme pe parcursul desfasurarii cercetarilor penale.
cam asta e rezumatul a ceea ce puteti face in prima faza.