avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dacă am la oraș contract de salubrizare sunt obligat ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dacă am la oraș contract de salubrizare sunt obligat sa mai plătesc și la țara taxa de salubrizare la primărie?

Dacă la oraș unde am domiciliul stabil am încheiat contract de salubrizare , sunt obligat sa plătesc taxa de salubrizare și la țara unde am o căsuța de vacanța și merg câteva zile pe an ?
Cel mai recent răspuns: Calin Calin , utilizator 14:22, 27 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Puteti demonstra ca nu faceti niciun fel de gunoi la tara? Frunze uscate, hatrii, resturi menajere, etc?
Cine plateste pentru ridicarea lor?
Am precizat ca folosesc locuința de la țara doar câteva zile pe an , iar gunoiul menajer pe care îl fac în acele zile il pun in masina personală și îl aduc la pubela din oraș unde am contract . Precizez și faptul ca masina de salubrizare nu are de ridicat nimic din fata casei mele de la țara .
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
Calin Calin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasarea recipientelor de colectare a resturilor menajere si colectare a materialelor reciclabile Greenuniverse Greenuniverse Buna ziua, Am cumparat un apartament la parter intr-un cartier aproximativ nou costruit (dupa 2009). In momentul achizitiei in fata geamurilor nu erau ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)