avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Aplicatiile care cer acces la informatii personale
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Aplicatiile care cer acces la informatii personale

Buna ziua,
Am incercat sa instalez o aplicatie de comandat mancare online si imi cere acces la folderele mele de pe telefon, care contin documente, imagini si videouri. Este legal sa faca asa ceva? Care ar fi motivul, ca nu are sens pentru mine?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:59, 27 Ianuarie 2019
motivul e comoditatea noastra, a tuturor. si programatorii folosesc module existente, pe care le adapteaza. doar n-o sa va imaginati ca tot ce facem e original. cat despre legalitate, sunt sigur ca exista un text cu care sa fiti de acord. si asa, devine legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea convorbirilor telefonice si monitorizarea calculatorului. kty80 kty80 BUna ziua, In aprile va scriam de faptul ca noul sef doreste sa-mi modifice fisa postului...etc. Din fericire inca nu a facut-o insa m-a pus la curent cu ... (vezi toată discuția)
Ce pot face în cazul în care copilul directorului executiv al firmei în care lucrez are acces prin contul de microsoft la laptopul meu de muncă? diana.m92 diana.m92 Bună ziua, Așa cum rezultă din titlul întrebării, mă confrunt cu o problemă, și anume: acum două luni și ceva în urmă am observat faptul că pe ... (vezi toată discuția)
Utilizarea unei aplicatii software pentru salvarea datelor este legala, in lumina legii 161/2003? tudor001 tudor001 Tocmai am lecturat continutul Legii 161/2003 privitoare la infractiunile informatice. La lit. E se specifica faptul ca \" Legea pedepseşte şi fapta \"de a ... (vezi toată discuția)