avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica fiscala online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica fiscala online

Buna ziua!
Intrebare:
Intra in aceeasi categorie, declaratia fiscala online a romanilor din diaspora?
Sau trebuie alt tip de formular?Care?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:48, 27 Ianuarie 2019
Poate va referiti la asta [ link extern ]
Sau poate va referiti la obligația de depunere a chestionarelor privind stabilirea rezidenței fiscale pentru persoanele fizice care pleacă din ţară pentru o perioadă sau mai multe perioade de şedere în străinătate care depăşesc în total 183 de zile, pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive. Ei au obligaţia completării şi depunerii formularului "Chestionar pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanei fizice la plecarea din România" pe care il gasiti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drumuri trebuie sa faca un cetatean cu pasaport crds la anaf crisppian crisppian Buna ziua, Am dubla cetatenie, Romano-Americana, si pasaport CRDS pe care l-am obtinut de la consulat special pentru a nu fi pus la plata obligatorie a ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala in romania-proiect-dezbatere publica rodica_post rodica_post Ministerul Finantelor Publice-: Proiect Ordin privind – Reglementarea unor aspecte privind rezidenta fiscala in Romania a persoanelor fizice Prin ... (vezi toată discuția)
Necompletare chestionar stabilire rezidenta fiscala florali florali Buna ziua, Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)