george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 crisppian	                   

Buna ziua, 
Am dubla cetatenie, Romano-Americana, si pasaport CRDS pe care l-am obtinut de la consulat special pentru a nu fi pus la plata obligatorie a ... (vezi toată discuția)
	                    crisppian	                   

Buna ziua, 
Am dubla cetatenie, Romano-Americana, si pasaport CRDS pe care l-am obtinut de la consulat special pentru a nu fi pus la plata obligatorie a ... (vezi toată discuția)

rodica_post	                   

Ministerul Finantelor Publice-: Proiect Ordin privind 
– Reglementarea unor aspecte privind rezidenta fiscala in Romania a persoanelor fizice
Prin ... (vezi toată discuția)
	                    rodica_post	                   

Ministerul Finantelor Publice-: Proiect Ordin privind 
– Reglementarea unor aspecte privind rezidenta fiscala in Romania a persoanelor fizice
Prin ... (vezi toată discuția)

florali	                   

Buna ziua,
Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)
	                    florali	                   

Buna ziua,
Ce se intampla daca pana acum nu am mai depus un ˝Chestionar pentru stabilirea rezidenței fiscale a persoanei fizice la plecarea/sosiread ... (vezi toată discuția)