avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicarea hotaririi instantei
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicarea hotaririi instantei

Buna seara!
Poate cineva sa-mi precizeze cum resp. unde este reglementata procedura de comunicare a unei hotariri a instantei in legatura cu executarea silita a unui titlu executoriu constind intr-o sentinta civila ?
Cine primeste comunicarea instantei: executorul judecatoresc care a facut cererea sau/si avocatul care l-a angajat?

Pentru raspunsul Dumneavoastra va multumesc in avans.
Cel mai recent răspuns: GRIG2501 , utilizator 12:05, 28 Ianuarie 2019
Creditorul și executorul!
Multumesc pentru raspuns.
Creditorul prin avocat ?
Este undeva reglementata procedura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita danielBR1970 danielBR1970 Buna ziua. Ce reprezinta incuviintare executare silita?Se recunoaste cumva faptul ca cineva, X, este dator unui Y, adica unul este creditor si celalalt ... (vezi toată discuția)
Poprire magdalena111 magdalena111 In cadrul unei executari silite ,mi s-a comunicat adresa de infiintare a popririi asupra venitului meu net. La aceasta adresa a fost anexata o copie ... (vezi toată discuția)