avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract de vanzare-cumparare

Buna ziua,

In anul 2014 am incheiat un precontract de vanzare-cumparare pentru o garsoniera isi vanzatorul nu sa prezentat sa faca actele. Datorita faptului ca a fost pe legea 112 casa sa recurs la acest precontract urmand ca dupa 10 ani sa returneze o suma de bani mai mare sau sa se prezinte sa faca actele. SI nu sa prezentat.

In contract scrie ca, conform legii daca nu se prezinta sa incheiem procedura, imobilul intra automat intra in posesia mea..

Problema este ca persoana imediat dupa ce a incheiat acest precontract a facut credite si este executata silit. Si acum banca vor sa ne dea pe noi afara din casa.

Ce trebuie facut?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: caalex , utilizator 21:05, 27 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Cu actele pe care le aveti apelati la un avocat.
Nu prea se intelege cand si unde ati incheiat acel precontract.
Daca e la notar atunci trebuia inregistrat la cadastru.
Daca este sub semnatura privata atunci se va merge in instanta atat cu proprietarul cat si cu banca.
Este incheiat la notar. Si daca nu l-am inregistrat la cadastru ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare danmarianpopescu danmarianpopescu De curand am facut un antecontract de vanzare cumparare pentru o garsoniera la parterul unui bloc. Doresc sa cumpar aceea garsoniera pentru ca are balcon. La ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare garsoniera CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, as dori sa stiu, o cunostinta vrea sa cumpere o garsoniera care nu are cadastru si intabulare, proprietarul garsonierei fiind reprezentat de un ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)