avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când poate ieși la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când poate ieși la pensie

Născut în anul 1961 sex masculin, a lucrat la petrol la sonda are și grupa a doua are 19 ani de munca la petrol fără grupa plus doi ani la o alta firma. La ce vârsta poate ieși la pensie anticipata? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alex 640 , utilizator 16:13, 25 Ianuarie 2020
Precizati:
Total stagiu de cotizare
Din ce se compune acesta
Nu știu stagiul de cotizare nu ma pricep dar va pot da datele de pe adeverință de la petrol cu perioadele de lucru și ce scrie acolo
Are 59 de ani ma scuzati stagiu total de cotizare realizat 21 ani,luni,8 zile din care in condiții normale de munca 2 ani 2luni 21 de zile.in condiții speciale de munca 8 ani 6luni 28 de zile.in gr 2 (legeanr.3/1977)ea 4 ani 3 luni si 1zi.stagiu aferent grupe/condiții de munca 5ani.perioade asimilate 1 an 6 luni si 18 zile.a facut armata cu gradul de soldat 02.021981-20.08.1982.Si încă 130 de zile in agricultura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vârstă pensionare Viorica Mincu Viorica Mincu Buna ziua.Sunt născut in 1965/12/12 am o vechime de 20 de ani grupa 1 munca deosebit de grea ( forjor) as dori sa stiu cand pot iesi la pensie.multumesc ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata lenoi68 lenoi68 Buna ziua! Am varsta de 52 ani si o vechime in campul muncii, grupa 2 de munca, de 35 ani(cotizati). Pot iesi anticipat la pensie si ce am de pierdut? ... (vezi toată discuția)
Când pot ieși la pensie tyty70 tyty70 Am 48 de ani și am peste 35 Ani munciți din care 19 Ani si 8luni în grupa întâi când mă pot pensiona normal sau anticipat parțial vă mulțumesc (vezi toată discuția)