avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detașare muncitori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detașare muncitori

Un cetățean non-ue cu drept de munca în România pe baza avizului de ședere și muncă eliberat de IGI, cu cod numeric personal romanesc eliberat tot de IGI, poate fi detașat în alt stat membru UE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 28 Ianuarie 2019
Nu poate fi detasat decat daca si aviz de munca pentru statul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Am angajat cetateni nepalezi cu cim pe perioada nedeterminata ... YoAlle YoAlle Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata . Pana reusim sa li se elibereze permisul de sedere putem obtine NIF de la ANAF chiar daca CIM ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain ContSters327883 ContSters327883 Buna ziua. Un cetatean strain (Argentina) care are Carte de rezidenta pentru membru de familie al unui cetatean al Uniunii Europene (atentie, nu e membru de ... (vezi toată discuția)