avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deductibilitate sume CASS, regularizare 2012, 2013, ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deductibilitate sume CASS, regularizare 2012, 2013, plătite în 2018

Bună seara,
În anul 2018 am plătit regularizarea cass - ului din anii 2012 și 2013 conform deciziilor emise de fisc. Doresc să știu dacă la calculul venitului net impozabil aferent anului 2018 sumele plătite, pentru aceste regularizări, le deduc eu la determinarea venitului net sau această operațiune o va efectua fiscul.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cas si cass mmihai155 mmihai155 Salut. Vreau sa stiu si eu daca s-a modificat modul in care se deduc contributiile de sanatate si pensie la PFA. Nu stiu cum era inainte, eu m-am ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cass 5,5% felisana felisana Buna ziua! Fiscul nu a emis decizia de impunere pentru cass 5,5% pe anul 2012 si 2013, desi decizie de plati anticipate pentru cass a fost emisa ( pentru ... (vezi toată discuția)
Platã cass jean59 jean59 Am infiintat PFA in iunie 2012 iar in octombrie 2012 l-am desfiintat fara a avea activitate.Am platit conform declaratiei estimative trim 3 si trim 4 .In ... (vezi toată discuția)