Buna ziua,
sunt licentiata a Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, am experienta 2 luni intr-un Cabinet Individual Avocat. Nu sunt membru al baroului, nu am dat admiterea inca. Imi doresc salariul minim pentru absolventii de studii superioare avand in vedere faptul ca am experienta foarte putina.
Va multumesc!
pentru a putea cere si obtine salariul minim pentru studii juridice , va trebui sa gasesti un post unde sa fie obligatorii aceste studii. In avocatura nu poti fi angajata ca avocat fara a avea examenul promovat, succes!
In avocatura nu poti fi angajata, punct. Avocatii presteaza activitatea in baza altor contracte, legislatia muncii fiind inaplicabila (inclusiv salariul minim!).
In primul rand nu am spus ca vreau sa fiu angajata ca avocat, ar fi absurd sa vreau asta de vreme ce nu am aceasta calitate. Cat priveste salariul m-am exprimat gresit eu, trebuia sa spun simplu, fara vreo referire la salariul minim, ca vreau cam 1200 lei.
O zi buna!
Absolvent drept
Barla
Buna ziua. Sunt absolventa a Facultatii de Drept Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, stabilita in Iasi. Doresc sa fiu angajata pe postul de jurist. Daca are cineva ... (vezi toată discuția)