avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile PF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile PF

Sunt constituita ca PF (traducator autorizat) si am decis sa ma mut in alta tara. Imi continui activitatea in Romania, platesc (foarte multe) contributii si impozite la statul roman si as vrea sa stiu daca pot deduce cheltuielile cu chiria, utilitatile si combustibilul, suportate in tara in care locuiesc actualmente. Mi se pare nedrept sa suport niste cheltuieli, intr-un loc in care pana la urma imi desfasor activitatea (indiferent unde este acest loc), si sa nu pot deduce nimic din acestea.

Alte discuții în legătură

Inchiriere masina de la o persoana fizica Diana2209 Diana2209 Buna ziua, cum se face in cazul in care un director al unei societati vrea sa inchirieze o masina de la o persoana fizica. presupun ca se face un contract de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pentru utilitati intr-un pfa Endelus Endelus buna ziua, cum se poate deduce plata utilitatilor ( curent, gaze, internet, gunoi) de cate un pfa ( traducator autorizat) cu sediul declarat la adresa din ... (vezi toată discuția)
Pfa adimag77 adimag77 ce cheltuieli se pot pune pe PFA? (vezi toată discuția)