avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Desfacerea adoptiei
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Desfacerea adoptiei

Buna ziua. As vrea o parere in legatura cu desfacerea unei adoptii si integrarea copilului in familia tatalui biologic( el fiind recasatorit). Cat ar dura un asemenea proces?
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Xenna, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 18:15, 23 Februarie 2019
Trebuie îndeplinite niște condiții , nu este atât de simplu sa desfaci o adopție !
Consultați un avocat care sa va îndrume in sensul asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie copil de catre sotul mamei RaduTatiana RaduTatiana Buna ziua! Sunt recasatorita de 4 ani, din prima casatorie am un baietel de 12 ani si actualul meu sot doreste sa-l infieze. Tatal natural i-a trimis pensia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bebe de 6 luni nu a fost recunoscuta de tata la nastere. ... madalina.b@hotmail.com madalina.b@hotmail.com Buna ziua! Bebe de 6 luni nu a fost recunoscuta de tata la nastere ( nefiind casatoriti , fetita este pe numele meu si liniuta la tata ). Mentionez ca suntem ... (vezi toată discuția)
Test adn dorit de tatăl biologic după adoptarea copilului, nerecunoscut de el, de către soțul mamei. ce șanse are să obțină efectuarea testului? Carla Ioana Carla Ioana Buna ziua! Scriu in speranta ca cineva ma poate linisti. In anul 2009, in urma unei relatii (nu de casatorie) am dat nastere unui copilas. De tatal copilului ... (vezi toată discuția)