avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Intrebare
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Intrebare

Buna seara. Nu stau in Romania de 15 ani. M au dat de 2 ori in judecata pt ca nu am mai platit de mult timp. Mi au ajuns doua hotarari judecatoresti. Ca am de plata 115 milione. In citeva luni am ajuns la 155 milioane. AM vb cu Administratora. Imi spuneti va rog cum sa procedez ca sa nu mai platesc toate penalitatile astea. Pe luna de iarna platesc 1.300000 lei plus 3.200000 lei. E foarte mult. Imi puteti da un sfat. Va rog. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Penalitati la intretinere MARIA343 MARIA343 Buna seara In luna martie 2012 aveam restanta la intretinere x lei .Am achitat in luna octombrie o suma y ajungând la zi cu plata ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari-executare luminutza luminutza Buna ziua. In urma acumularii unor restante, Asociatia de locatari s-a mobilizat si am primit o Sentinta civila emisa de Judecatorie din partea ... (vezi toată discuția)
Am hotărâre judecătorească pentru a primi salariile neplătite, dar angajatorul tot nu mi le dă. trebuie să mă adresez unui executor? viu viu Buna seara, Am lucrat pe perioada determinata 9 luni (3 luni contract initial, apoi act adtional la contract pentru 6 luni, prelungire). Am primit salariul ... (vezi toată discuția)