avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara - obligativitate constatare reparație de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara - obligativitate constatare reparație de către administrator

Apartamentul meu este asigurat,si am executat lucrare la instalatia sanitara,(tevi prin perete,gheu,si sifon in pardoseala).cu firma autorizata,si acum e super ok,am facut reparatia respectiva pt ca la vecinul de desupt ii curgea apa,acum eu intreb de ce sa vina doamna administratora sa constate ea defectiunea pe care eu am remediato,,eu cu asigurare si firma autorizata,,,si ea cu nenea instalatorul de la coltul blocului,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:30, 29 Ianuarie 2019
Din precizarile dv rezulta ca dv prin surse individuale ati executat reparatie la instalatia parte comuna de condominiu,obligatie care legal intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Daca s-a intervenit asupra partii comune de instalatii din condominiu este temeinic si legal ca administratorul de imobil sa procedeze la verificarea starii tehnice a instalatiei parte comuna
Dv va revenea obligatia sa interveniti strict asupra instalatiei interioare baie/chiuveta -sifon pardoseala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgere neconforma la bloc BogdanMelenciuc BogdanMelenciuc Bună ziua. Locuiesc la etajul 8 al unui bloc. La una din bai țeavă de scurgere de pardoseala iese în tavanul vecinului de dedesubt și apoi întra în ... (vezi toată discuția)
Sifonul de pardoseala trebuie schimbat gev gev Buna ziua, Am urmatoarea situatie: se pare ca sifonul din baia mamei mele (care sta la parter) este stricat si s-a deteriorat plafonul din subsol. Asociatia ... (vezi toată discuția)
Apartamentul meu este la parter..baia mea este sub baia vecinului ... olimpiav22 olimpiav22 Apartamentul meu este la parter..Baia mea este sub baia vecinului de la etajul 1. Acesta are defectiuni la instalația sanitara din baie și infiltratiile de ... (vezi toată discuția)