avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mărire pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mărire pensie de intretinere

Dacă tatăl copiilor lucrează în străinătate și nu am cum sa dovedesc venitul pe care îl are il pot da in judecata pentru marirea pensiei de întreținere și daca da cum si unde ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

Marirea alocatie de intretinere beatricenituc beatricenituc Cum pot avea castig de cauza ptr. marirea alocatie de intretinere in conditiile in care tatal lucreaza in strainatate de aprox. 1 an insa nu cunost castigul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pentru minor Matilda2006 Matilda2006 Daca 2 parinti sunt despartiti, iar tatal ii da o pensie alimentara dupa banii din romania, el lucrand in strainatate, se poate demonstra cu acte doveditoare, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o intrebare, sunt divortata de 17 ani, am ... LoredanAAAAA LoredanAAAAA Buna ziua! Am si eu o intrebare...sunt divortata de 17ani,am o fata de 18ani,iar tatal ii plateste pensie alimentara 300lei....nu stiu ce lucreaza, daca ... (vezi toată discuția)