avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marirea alocatie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marirea alocatie de intretinere

Cum pot avea castig de cauza ptr. marirea alocatie de intretinere in conditiile in care tatal lucreaza in strainatate de aprox. 1 an insa nu cunost castigul lui real si nici adresa de domiciliu actuala. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:06, 16 Martie 2011
este dificila marirea pensiei atat timp cat dvs nu puteti proba o alta realitate fata de ce-a stabilita prin sentinta initiala.
trebuie sa intelegeti ca sarcina probei va revine dvs,, nu instantei , in ceea ce priveste dovedirea unei alte stari de fapt.
ca idee- in cazul in care pe ultimele 6 luni persoana care este obligata sa plateasca pensia de intretinere are surse de venit mai mari, se poate solicita cele expuse de dvs.
dar repet-trebuie sa dovediti cu probe certe(acte, fluturas de salar, adeverinta de la locul de munca,etc)
daca nu faceti dovada domiciliului, nu aveti ce castiga
aveti obligatia sa faceti probe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corect? catalina45 catalina45 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Tatal copilului a deschis proces civil pentru reducerea pensiei de întreținere pe care l a câștigat, fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara silviapopa68 silviapopa68 Am divortat acum 5 ani si copilul a ramas in intretinerea mea. Tatal plateste o pensie alimentara copilului de 60 ron. As vrea sa il actionez in judecata ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie ContSters101235 ContSters101235 Buna seara. Fosta sotie si eu eram despartiti in fapt. Ea in Romania, eu in strainatate. Ii platesc o suma lunara pt intretinerea ei si a copilului de circa 8x ... (vezi toată discuția)