avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot beneficia de ștergerea creanțelor fiscale?
Discuție deschisă în Executare silită

Pot beneficia de ștergerea creanțelor fiscale?

Bună ziua. Am primit de la ANAF o decizie în 31 12 2018,prin care mi se cere să achit dobînzi de 39 RON, dobânzi și 19 RON,penalități de întârziere la plata contribuției CASS. Vreau să știu dacă sumele se cumulează, sau pot beneficia de ștergerea creanțelor, separat sumele fiind mai mici de 40 RON. O zi bună!
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Penalitati cass radu1838 radu1838 Buna ziua. Sunt fost PFA si am primit recent o notificare de la CASS pentru achitarea obligatiilor restante 2005-2009. As dori sa stiu la cat se ridica ... (vezi toată discuția)
Stergerea penalitatilor daneza_daniela daneza_daniela cei ce achita restantele la cass pana la 31 dec.2011 sunt scutiti de plata penalitatilor aferente acestora ? (vezi toată discuția)
Anularea la plata a datoriilor persoanelor fizice stef_56 stef_56 1. am facut si depus la anaf o notificare prin care intentionam ca in conformitate cu noile reglementari , sa beneficiez de anularea penalitatilor de ... (vezi toată discuția)