avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

buna dimineata,
am primit astazi, dupa 2 ani de la angajare, fisa postului pe care trebuie sa o semnez. problema este ca la rubrica de calificari necesare pentru reprezentant de vanzari scrie ca trebuie sa am diploma in marketing si permis de conducere, ori eu am diploma in inginerie economica si nu am permis.

daca semnez aceasta fisa ar putea fi un motiv de concediere? sau ar putea avea alte repercursiuni??
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:49, 18 Noiembrie 2009
Fisa postului se semnaeza la angajare si nu dupa 2 ani de la angajare.
Fisa postului intre timp se poate modifica si trebuie semnata de angajat.
Puteti semna fisa de post dar cu mentiunea (inainte de semnatura dvs) ca v-a fost adusa la cunostinta / ati primit fisa in data _______(data primirii).
la finalul fisei de post se mentuioneaza faptul ca aceasta fisa de post inttra in vigoare de la data semnarii. dar as vrea sa stiu daca faptul ca nu am studiile de care se mentiuneaza poate avea vreo repercursiune asupra mea
Le puteti reaminti ca la momentul angajarii nu acestea erau conditiile si puteti solicita sa modifice pe fisa dvs de post sau inainte sa semnati mentionati si acest lucru pe fisa.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare fisa de post ion predescu ion predescu Buna ziua, daca un angajat refuza semnarea fisei de post dupa semnarea contractului individual de munca dupa ce in prealabil a fost de acord cu oferta de ... (vezi toată discuția)
Lipsa fisa post pvsilviu pvsilviu Buna seara tuturor. Daca lucrez de 2 ani la o firma si nu am primit fisa postului ci doar cateva decizii. Pot fi declarate nule semnaturi ale mele pe ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca looker2010 looker2010 buna ziua ... intrebarea mea este legata de contractul individual de munca ... la un anumit punct din contract scrie \" ... atributiile postului, sunt ... (vezi toată discuția)