avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Am luat amenda din cauza ca am chemat politia ca vecinii faceau galagie....politistii au constatat ca vecinii nu faceau galagie...ei transmitandu-mi ca au stat la usa cateva secunde si nu facea nimeni galagie....legea spune destul de clar ca politistu trebuie sa vina la cel care reclama si sa ma masoare decibelii (galagia care se aude)ceea ce ei nu au facut nu au venit cu nici un fel de aparat....va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: mgmarian69 , utilizator 17:09, 29 Ianuarie 2019
Contestati PV-ul.
Pai si nu trec alea 15 de zile pana imi da raspunsul la contestatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea maxima admisa a decibelilor, orele de liniste mulcutan mulcutan BUNA...am sa incep cu inceputul.Sunt detinatoare de PECHINEZ, in apartament cu 4 vecini comuni..., din acestia unul binevoitor tot suna la politia locala, iar ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)