avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua

Daca am expediat o scrisoare recomandata din Sibiu in Sibiu la judecatorie,,in cat timp ajunge?Mentionez ca la Judecatoria Sibiu au posta si acolo am pus plicul pentru ca asa mi s.a cerut.Practic am trimis un plic cu recomandare prin posta la o adresa,eu aflandu.ma deja la adresa respectiva.In cat timp ajunge?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:11, 29 Ianuarie 2019
Pe hartia primita de al Of. postal scrie ca o recomandata ajunge la destinatie in maxim 3 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp ajunge o scrisoare recomandata? Maria-Silviana Maria-Silviana In data timp ar trebui sa ajunga o scrisoare recomandata de la Oradea in judetul Iasi,ea fiind pusa de l\'Unità(4/06/2018)ii spusese ca ajunge in 3 zile dar ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate si frauda dece84 dece84 Buna ziua! Am nevoie de ajutor si sfaturi int-o speta mai complexa. Sunt cetatean roman. locuiesc in Oradea. Am primit in urma cu cateva luni, la adresa de ... (vezi toată discuția)
Scrisoare către cedo returnată deși adresa era corectă. pe cine trag la răspundere dacă și la a doua expediere se întâmplă la fel? OlDumitra OlDumitra Am depus dosar CEDO, cu adresa exacta astfel : Monsieur le Greffier Cour européenne des droits de l’homme Conseil de l’Europe F-67075 Strasbourg cedex - ... (vezi toată discuția)