avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii din concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii din concubinaj

Bună ziua. Am și eu o întrebare.
Eu am o fetiță de 5 luni în concubinaj
Fetița este declarata de tata. Din cauza anumitor dispute vrem sa ne despărțim și amândoi vrem fetita.
Eu sunt minora am 16 ani, el este major și lucrează în afara localității de domiciliu.
Eu am maternitatea timp de 2 ani
El susține ca are câștig de cauza deoarece fata este pe numele lui și are un loc de munca stabil
Menționez faptul ca stam în chirie.
Aș vrea să știu care sunt șansele ca fetița sa fie data în custodia sa având în vedere împrejurările
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Leeavalentina , utilizator 18:12, 29 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Din fericire pentru dumneavoastra si din nefericire pentru tata sansele ca sa fie stabilit domiciliul la tata sunt 1% maxim.
Nici o sansa, avand in vedere varsta frageda a minorei.
Adică va rămâne la mine sau la tata?

Ana-Maria Dutescu a scris:

Nici o sansa, avand in vedere varsta frageda a minorei.

Leeavalentina a scris:

Bună ziua. Am și eu o întrebare.
Eu am o fetiță de 5 luni în concubinaj
Fetița este declarata de tata. Din cauza anumitor dispute vrem sa ne despărțim și amândoi vrem fetita.
Eu sunt minora am 16 ani, el este major și lucrează în afara localității de domiciliu.
Eu am maternitatea timp de 2 ani
El susține ca are câștig de cauza deoarece fata este pe numele lui și are un loc de munca stabil
Menționez faptul ca stam în chirie.
Aș vrea să știu care sunt șansele ca fetița sa fie data în custodia tatalui având în vedere împrejurările
Mulțumesc anticipat!

La dvs.
Ce sa caute la tata, o alapteaza el?

Leeavalentina a scris:

Adică va rămâne la mine sau la tata?

Alte discuții în legătură

Buna seara. divort, incredintare bebelus Erika_Alessandra Erika_Alessandra Eu si sotul vrem sa divortam. Avem o fetita de 6 luni. Ce sanse am sa-mi ramana mie fetita , avand in vedere ca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)
Custodie nou nascut adina_laura adina_laura Sunt insarcina in 7 luni, necasatorita, despartita de tatal copilului, nu am locuit impreuna.Mai am o fetita de 13 ani dintr-o casnicie anterioara.Fostul meu ... (vezi toată discuția)
Custodia mamei isabelle_ife isabelle_ife Buna ziua. Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)