avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinere de droguri de mare risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinere de droguri de mare risc

Buna ziua, am fost prin la un festival cu droguri de mare risc (2g de prafuri- speed mai exact)
Le am achizitionat din interiorul festivalului.
Unul dintre plicuri i l-am dat unui prieten ( nu i l am vandut), care ulterior a fost prins de DIICOT ca a incercat sa il vanda.
El a spus ca l a procurat de la mine( repet nu a fost vanzare).
Am fost in cort la declaratii apoi ne au dat drumul.
Intamplarea a fost in Iulie.
Intrebarea mea este ce mi se poate intampla acum? Nu am primit nici in momentul de fata un telefon sau o citatie.
Mentionez ca nu am antecedente de niciun fel.
Este posibil ca sa scap si sa nu ma mai caute nimeni?
Imi poate face cazier?
Va multumesc.

Droid95 a scris:

Buna ziua, am fost prin la un festival cu droguri de mare risc (2g de prafuri- speed mai exact)
Le am achizitionat din interiorul festivalului.
Unul dintre plicuri i l-am dat unui prieten ( nu i l am vandut), care ulterior a fost prins de DIICOT ca a incercat sa il vanda.
El a spus ca l a procurat de la mine( repet nu a fost vanzare).
Am fost in cort la declaratii apoi ne au dat drumul.
Intamplarea a fost in Iulie.
Intrebarea mea este ce mi se poate intampla acum? Nu am primit nici in momentul de fata un telefon sau o citatie.
Mentionez ca nu am antecedente de niciun fel.
Este posibil ca sa scap si sa nu ma mai caute nimeni?
Imi poate face cazier?
Va multumesc.

Buna ziua!

Este posibil sa nu va mai caute, insa este la fel de posibil sa va caute in viitor.
Instrumentarea dosarelor penale este de durata, data fiind amploarea acestora si totodata nivelul mare de aglomerare a Parchetelor.

O zi frumoasa!

S-a inceput up in rem sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Substanta gasita asupra dvs este trimisa spre expertizare si cand se primeste rezultatul, daca se confirma ca este drog, procurorul dispune ca up sa se efectueze in continuare si fata de dvs. Ulterior, veti fi citat in calitate de suspect de catre DIICOT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flori cbd de la magazin banana456 banana456 Buna ziua, recent am achizitionat cantitatea de 2g de inflorescenta cannabis de la DoctorCannabees ... (vezi toată discuția)
Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)
Care sunt urmările după ce sunt prins pe stradă cu mai puțin de un gram de marijuana? Andrei97z Andrei97z Am fost prins pe strada cu mai putin de un gram de Marijuana. Am fost dus la sectie , am dat declaratie si as dori sa stiu care sunt urmarile. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)