Buna seara ! In luna Martie 2018 am angajat la firma personală (SRL) o persoana însărcinată in luna a 3 a. Cartea de munca S a plătit pana in luna Iunie cu norma întreaga ,din luna Iulie a intrat in concediu medical pt sarcina . Pana in luna Septembrie a fost plătit salariu, 12000 RON lunar ... din datele cunoscute CAS ul trebuia sa returneze firmei 85% din suma , lucru care nu S a întâmplat . Am primit o Înștiințare ca avem lipsa stagiu de cotizare
Se mai poate face ceva , ca firma , sa recuperam banii plătiți cât timp angajata a fost in concediu medical ?
Nu as vrea sa acționez in instanța angajatul care clar am nevoie de el , ma interesează sa știu dacă pot recupera banii de la CAS . Pana in luna Iunie nu se făcea calculatia așa , dar in luna Iunie s a dat o lege prin care se schimba toată treaba noi toată treaba asta acum am
Aflat-o .
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.