avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Furt de identitate si fals in inscrisuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Furt de identitate si fals in inscrisuri

Buna seara,
Pe scurt, poveste mea.
In 2015, disperata in gasirea unui nou loc de munca, am trimis actul de identitate si alte acte unei persoane, care postase un anunt de angajare pe internet! Aceasta persoana s a folosit de identitatea mea pentru a face abonamente telefonice.
Iar acum in 2019 am primit citatie pentru a ma prezenta la politie, pentru declaratii.
Pot fi pedepsita, conform legii? Trebuie sa ma prezint cu un avocat?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Lilutzzaa , utilizator 20:16, 30 Ianuarie 2019
Buna dimineata,
ar fi bine sa mergeti insotita de un avocat
Multumesc!

CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA "STOEAN CARMEN" a scris:

Buna dimineata,

Multumesc!

CABINET INDIVIDUAL AVOCATURA "STOEAN CARMEN" a scris:

Buna dimineata,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Citat la politie Daria emil Daria emil Buna ziua Sunt citat la politie in calitate de faptuitor...dar nu sunt in localitatea unde trebuie sa ma prezint si timp de cateva zile nu ma pot deplasa ... (vezi toată discuția)
Citetie dosar penal gabriell86 gabriell86 buna seara. astazi am primit o citatie potrivit careia trebuie sa ma prezint la parchet in ploiesti pe data de 7 aprilie in calitate de faptuitor in cauza ... (vezi toată discuția)