avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citetie dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citetie dosar penal

buna seara. astazi am primit o citatie potrivit careia trebuie sa ma prezint la parchet in ploiesti pe data de 7 aprilie in calitate de faptuitor in cauza privind art.48 din legea161/2003 "ART. 48
Fapta de a introduce, modifica sau sterge, fara drept, date informatice ori de a restrictiona, fara drept, accesul la aceste date, rezultand date necorespunzatoare adevarului, in scopul de a fi utilizate in vederea producerii unei consecinte juridice, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani."

mentionez ca in anul 2008 am postat un anunt cu un numar de telefon. din greseala si ma repet, absolut din greseala am tastat numarul de telefon al unei doamne din Ploiesti, eu fiind din buzau. a facut plangere si la ipj buzau si la ipj ploiesti, la momentul respectiv am dat declaratiile necesare, iar astazi am primei citatia. la ce sa ma astept? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters154030 , utilizator 18:02, 21 August 2010
Daca ati fost citat trebuie sa mergeti sa dati declaratie cu privire la savarsirea acestei fapte. Detalii despre data cand se presupune ca ati savarsit fapta vi se vor da la politie. Daca nu va prezentati, va poate aduce cu mandat. Dati dovada de buna credinta si prezentati-va pentru a nu va inrautati situatia. Daca nu sunteti vinovata nu aveti de ce sa va temeti, daca da, nu va ingreunati situatia. Oricine poate gresi si, greseala recunoscuta este pe jumatate iertata...;)
In calitatea mentionata pe citatie va revine obligatia sa va prezentati la data si ora comunicata la autoritate in vederea audierii de actre procurorul responsabil
Se impune sa contactati avocat ,sa analizati cu responsabilitate situatia si eventual sa fiti insotit de acesta la audieri
cred ca va puteti astepta la un interogatoriu si declaratii pe care trebuie sa le dati in scris, in fata procurorului de caz.Ar fi bine sa va angajati un avocat si lucrurile ar fi mai simple si mai sigure.
va dorim succes
Ceva nu e in regula ori nu spuneti dvs, tot ori ipj-ul n-are ce face. In orice caz, nu dati nicio declaratie pana nu consultati un avocat.Si nu ezitati sa va prezentati,
eu am vorbit astazi telefonic cu un avocat, maine ma intalnesc personal pt a poveste ce s-a intamplat. acolo ma voi duce insotit de aceste avocat. cred ca este mult mai bine. sincer nu am avut intentia sa ii dau numarul doamnei, nici nu o cunosc dar daca ei considera altceva?

Alte discuții în legătură

Citatie dosar penal. pot scapa cu amenda administrativa? gabriell86 gabriell86 Buna ziua, Ieri am primt o citatie potrivit careia trebuie sa ma prezint pe 7 aprilie la parchetul din ploiesti, eu fiind din buzau. In anul 2008 am postat ... (vezi toată discuția)
Informatii dosar penal bia99 bia99 buna ziua, tocmai am primit o citatie, in calitate de INVINUIT in cazuza privind DOSAR PENAL. 1. imi puteti spune va rog ce semnifica mai exact aceasta ... (vezi toată discuția)
Citatie primita in calitate de martor Tiger96 Tiger96 Buna ziua, Ma scuzati daca am gresit categoria dar chiar nu stiam unde sa pun asta. Astazi am primit o citatie cum ca trebuie sa fiu prezent pe 11 septembrie ... (vezi toată discuția)