avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie dosar penal. pot scapa cu amenda ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie dosar penal. pot scapa cu amenda administrativa?

Buna ziua,
Ieri am primt o citatie potrivit careia trebuie sa ma prezint pe 7 aprilie la parchetul din ploiesti, eu fiind din buzau. In anul 2008 am postat un anunt matrimonial pe internet insa din greseala la numarul de contact am tastat alt numar, care s-a dovedit a fi al unei doamne din ploiesti. aceasta a facut plangere la ijp buzau. am dat declaratia necesara si dupa o saptamana am fost chemat la o sectie din pliesti pt ca a facut si acolo plangere. acum eu am primit citatia si vreau sa intreb dca pot scapa doar cu o amenfda administrativa.
Sunt chemat in calitate de faptuitor in cauza privind art.48 din legea161/2003 "ART. 48
Fapta de a introduce, modifica sau sterge, fara drept, date informatice ori de a restrictiona, fara drept, accesul la aceste date, rezultand date necorespunzatoare adevarului, in scopul de a fi utilizate in vederea producerii unei consecinte juridice, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani."
Cel mai recent răspuns: gabriell86 , utilizator 18:07, 6 Aprilie 2010
In cazul d-voastra. cred ca veti primi NUP(neinceperea urmaririi penale), dart tot ce este posibil.
Va sugerez insa sa va angajati un avocat.
ma voi duce insotit de un avocat. spar totusi sa nu aiba repesrursiuni mari asupra mea faptul ca o sa ajung acolo
Mai am o intrebare. miercuri pe 7 aprilie voi fi acolo cu avocatul. ce se v-a intampla pe urma? ce urmeaza?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
gabriell86, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
vio_rogojan a scris:

Nu se poate anticipa ceea ce va urma . In orice caz se va lua o masura legala , in functie de probele existente , fie una de neincepere a urmaririi penale fie una de incepere . Doar atunci veti putea sti cu exactitate ce va urma , dar despre astea veti fi informat de politistul care va va audia si de catre avocatul dvs .

voi fi informat in acea zi sau trebuie sa mai treaca ceva timp?

Alte discuții în legătură

Citetie dosar penal gabriell86 gabriell86 buna seara. astazi am primit o citatie potrivit careia trebuie sa ma prezint la parchet in ploiesti pe data de 7 aprilie in calitate de faptuitor in cauza ... (vezi toată discuția)
Bătută de fostul soț , cadru militar Light777 Light777 Buna ziua . În luna martie 2016 am fost bătută cu bestialitate de fostul meu soț, in urma căruia fapt fost dusă de urgență la spital. Am facut ... (vezi toată discuția)
Fals informatic ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am facut o adresa de mail cu numele unei persoane si am trimis mai apoi cateva mail-uri in numele acelei persoane la niste ... (vezi toată discuția)