avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutirii de impozit pe veniturile salariale ale ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutirii de impozit pe veniturile salariale ale Programatorilor Software , IT

Care sunt conditiile pentru acordarea scutirii de impozit pe veniturile salariale ale Programatorilor Software , IT pe 2019 ?
Mentionez ca am cod COR 251205 inginer de sistem software.
Compania are alt CAEN 610 ,dar are departemente IT dedicate.
Ma interseaza conditiile si demersurile pe care trebuiesc sa le fac in vederea obtinerii scutirii.

Alte discuții în legătură

Scutire impozit angajat in it bodanelu bodanelu De curand a fost dat un ordin de ministru ce exclude dependenta de anumite facultati pentru a beneficia de scutirea de impozit ca angajat in IT. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Inchidere post. drept la compensatorii (conform ccm) daca refuz alt post la angajator? ttcostin ttcostin Inchidere post. Am dreptul (conform CCM) la salarii compensatorii, daca refuz alta oferta de post la angajator? Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit it confuzii Stefan131 Stefan131 Buna Ziua, As dori sa știu dacă am dreptul la scutire dacă: 1. Am terminat Facultatea de Mecanica. 2. Profesez în domeniul IT de mai bine de 6 ... (vezi toată discuția)