avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna ziua
am si eu o intrebare referitor la indemnizatie copil
lucrez la o firma cu carte de munca si concomitent am si un contract de colaborare cu un broker de asiurari, contractul este inregistrat la circa financiara si platesc impozit 16%
intrebarea estese iau in calcultoate veniturile?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 08:26, 19 Noiembrie 2009
In principiu, intra in calculul indemnizatiei si veniturile impozabile realizate prin contract de colaborare. Ca sa fiti sigur/a, va puteti adresa Agentiei Judetene de prestatii sociale din judetul dvs. Veniturile impozabile care se iau in considerare la calculul indemnizatiei crestere copil sunt cele prevazute in Codul Fiscal la art. 55 alin. (1) şi (2), la art. 46 alin. (1)-(4) şi la art. 71.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie allesia allesia buna ziua am si eu o intrebare referitor la indemnizatie copil lucrez la o firma cu carte de munca si concomitent am si un contract de colaborare cu un ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie 85% RoxanaBucur RoxanaBucur 1. Cumva la calculul indemnizatiei de 85% din venituri intra si veniturile realizate din tranzactiile de la bursa? 2. In perioada concediului de crestere ... (vezi toată discuția)
Categorii venituri luate in considerare la acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Care sunt categoriile de venituri luate in considerare la acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului? Daca, spre exemplu, o persoana ... (vezi toată discuția)