avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim la cod caen 4213
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim la cod caen 4213

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce salariu minim trebuie sa aiba angajatii unei firme care are cod CAEN 4213, dar care nu are decat 50% din cifra de afaceri din lucrari de constructii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 30 Ianuarie 2019
3000 lei brut lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim in constructii LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua ! Va supun atentiei urmatoarea situatie. O societate comerciala de constructii, CAEN 4120, realizeaza peste 80% din cifra de afaceri in domeniul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o firma care activeaza in domeniul constructiilor ... cora.construct cora.construct Buna ziua : am o firma care activeaza in domeniul constructiilor , cod CAEN 4120 . Societatea nu se incadreaza la facilitatile fiscale potrivit art 50 alin 5 ... (vezi toată discuția)
Cod caen punct de lucru constructii ROXANAP. ROXANAP. Buna ziua, Doresc sa imi autorizez pe punctul de lucru codul caen 4120, dar codul principal doresc sa il pastrez pe acelasi (7820), ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)