avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am încheiat un contract de comodat cu un amic pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am încheiat un contract de comodat cu un amic pe care l-am lăsat să stea în apartamentul meu din România, iar el mi-a schimbat mobila cu una veche și m-a umplut de datorii. Ce pot face acum?

Buna ziua,
Am incheiat un contract de comodat pt un apartament cu un amic , tin sa notez ca sunt plecat in strainatate si vin in tara o data pe an , anul asta de craciun m-am intors in Romania si am trecut sa verific in ce stare e apartamentul si am avut o mare ,,surpriza'' :
mobila mi-a fost schimbata cu una veche (canapea , masa si televizor) datorii la asociatie de 4000 de lei , apartamentul debransat de la gaz (datorii E-on de 2800 de lei)
Ce pot face acum?
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniel202 , utilizator 12:27, 4 Februarie 2019
Multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)
Acuzatii nefondate Danmsm Danmsm Buna ziua. Am primit o citatie de la politie cum ca sunt implicat intr-un furt. Am fost la interogatoriu si poveatea este urnatoarea. O fosta amica (nu mai ... (vezi toată discuția)
Sanse recuperare bani de la chiriasi neseriosi andis2k andis2k Am o problema. Am inchiriat un apartament cu contract de mana din August anul trecut unor persoane neserioase (ulterior am descoperit asta). Intre timp au ... (vezi toată discuția)