Am plătit la Trezorerie jumătate din amenda pentru lipsă vinietă în aceeași zi în care am primit-o., dar anul acesta am constatat că am de plată toată suma din PV. Cum să rezolv această situație?
Cu stima . In luna septembrie 2017 am primit un PV ,amenda pentru lipsa vinieta . In aceeasi zi platesc prin transfer bancar in contul Trezoreriei jumatate din minim . .Indicatiile din PV spun ca : " pentru cei ce platesc prin mijloace electronice de plata, numai este necesar sa fie comunicata dovada de plata a amenzii " . Cu toate acestea eu am trimis un mail cu documentul de plata la chitanta@cestrin .ro .
In anul acesta constat ca am de plata la impozite si taxe locale suma integrala din PV in cauza , pe motiv de "neplata rovineta ".
va rog ajutati-ma cu un raspuns pentru rezolvarea acestei situatii , eu fiind pensionar si nu imi permit , material, sa actionez in judecata Compania de drumuri . va multumesc.
Verificati daca ati platit in contul corect.
Mijloc de plata electronic al amenzii este cel acceptat/administrat/autorizat de administratiile publice locale (ghiseul.ro de ex.)
Multumesc . Eu am platit prin transfer bancar in contul TREZORERIEI , Aceasta institutie , Trezoreria, sa nu stie ce este cu o suma de bani care îi intra in visterie cu atat mai mult ca pe dispozitia de plata scrie scopul acestei plati si numarul PV . Mai mult in PV spune ca " orice mijloc de plata electronic " fara a nominaliza unul , spre exemplu " Ghiseul .ro "
va multumesc pentru raspuns .
Sunt sigur ca aveti dreptate. Dar, eu am platit in " buzunarul Trezoreriei o datorie si pentru ca nu am introdus banii in buzunarul din dreapta, i-am plasat in cel din stanga onoratya Trezorerie spune ca nu am platit . Absurd si dezgustator ! Inca o data va multumesc.
Stimata doamna , eu am platit in contul RO49TREZ29121A350102xxxx, cui 4553623 , cont de plata amenzi la primaria din comuna ......, am mai platit amenzi in acest cont si n u am avut probleme.
Contencios
emil52
va rog un raspuns : pentru o actiune in contencios este necesar sa apelez la avocat sau exista o procedura ce trebuie urmata ,asta pentru ce nu isi permit ... (vezi toată discuția)