avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am plătit la Trezorerie jumătate din amenda pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am plătit la Trezorerie jumătate din amenda pentru lipsă vinietă în aceeași zi în care am primit-o., dar anul acesta am constatat că am de plată toată suma din PV. Cum să rezolv această situație?

Cu stima . In luna septembrie 2017 am primit un PV ,amenda pentru lipsa vinieta . In aceeasi zi platesc prin transfer bancar in contul Trezoreriei jumatate din minim . .Indicatiile din PV spun ca : " pentru cei ce platesc prin mijloace electronice de plata, numai este necesar sa fie comunicata dovada de plata a amenzii " . Cu toate acestea eu am trimis un mail cu documentul de plata la chitanta@cestrin .ro .
In anul acesta constat ca am de plata la impozite si taxe locale suma integrala din PV in cauza , pe motiv de "neplata rovineta ".
va rog ajutati-ma cu un raspuns pentru rezolvarea acestei situatii , eu fiind pensionar si nu imi permit , material, sa actionez in judecata Compania de drumuri . va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: emil52 , utilizator 18:58, 2 Februarie 2019
Multumesc pentru raspuns . Trebuie sa merg la Trezorerie cu dovada platii , acum trebuie sa dovedesc ca am platit-o in 48 de ore , lucru imposibil ca numai am scrisoarea de primire , am pastrat numai PV . sa merg la Posta Romana in speranta ca vor avea in baza de date solicitarile mele unde trebuie sa ofer un cadou , iar la Trezorerie , in Craiova, mai bine merg la " groapa " pentru vecie decat sa intru in aceasta institutie.
Inca odata va multumesc pentru raspunsul competent.. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios emil52 emil52 va rog un raspuns : pentru o actiune in contencios este necesar sa apelez la avocat sau exista o procedura ce trebuie urmata ,asta pentru ce nu isi permit ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare kaufland denisimona denisimona Buna seara, in aceasta seara am luat amenda in parcare la Kaufland pentru ca am parcat pe ultiml loc pentru persoane cu dizabilitati, dupa el urmand cele ... (vezi toată discuția)
Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul ... MM Brasov MM Brasov Am primit in martie o amenda pentru stationare interzisa in orasul X de la politia locala. In procesul verbal este indicat un cont in care am platit jumatate ... (vezi toată discuția)