Am plătit la Trezorerie jumătate din amenda pentru lipsă vinietă în aceeași zi în care am primit-o., dar anul acesta am constatat că am de plată toată suma din PV. Cum să rezolv această situație?
Cu stima . In luna septembrie 2017 am primit un PV ,amenda pentru lipsa vinieta . In aceeasi zi platesc prin transfer bancar in contul Trezoreriei jumatate din minim . .Indicatiile din PV spun ca : " pentru cei ce platesc prin mijloace electronice de plata, numai este necesar sa fie comunicata dovada de plata a amenzii " . Cu toate acestea eu am trimis un mail cu documentul de plata la chitanta@cestrin .ro .
In anul acesta constat ca am de plata la impozite si taxe locale suma integrala din PV in cauza , pe motiv de "neplata rovineta ".
va rog ajutati-ma cu un raspuns pentru rezolvarea acestei situatii , eu fiind pensionar si nu imi permit , material, sa actionez in judecata Compania de drumuri . va multumesc.
Multumesc pentru raspuns . Trebuie sa merg la Trezorerie cu dovada platii , acum trebuie sa dovedesc ca am platit-o in 48 de ore , lucru imposibil ca numai am scrisoarea de primire , am pastrat numai PV . sa merg la Posta Romana in speranta ca vor avea in baza de date solicitarile mele unde trebuie sa ofer un cadou , iar la Trezorerie , in Craiova, mai bine merg la " groapa " pentru vecie decat sa intru in aceasta institutie.
Inca odata va multumesc pentru raspunsul competent.. Cu stima.
Contencios
emil52
va rog un raspuns : pentru o actiune in contencios este necesar sa apelez la avocat sau exista o procedura ce trebuie urmata ,asta pentru ce nu isi permit ... (vezi toată discuția)