avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmaș 2019
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmaș 2019

In proiectul de modificare a legii pensiilor din 2018 apărea o propunere ca soțul/soția care alege să păstreze pensia proprie și nu pe cea de urmaș, să primească suplimentar 25% din pensia defunctului. Este votată, a intrat cumva în vigoare aceasta propunere legislativă?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:28, 30 Ianuarie 2019
Nu avem încă în vigoare o nouă lege a pensiilor. Dușmanii României au contestat legea pensiilor la CCR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primirea a 25% din pensia sotului decedat. vioricadiaconescu vioricadiaconescu Am fost casatorita timp de 50 de ani, sotul meu a decedat de 1 an. Cum pot beneficia de procentul de 25% din pensia sotului. Eu am pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, revin cu intrebarea legată de exceptia copiilor ... Costel 21 Costel 21 Bună ziua, revin cu intrebarea legată de exceptia copiilor până in 3 ani de la plata contribuției la asociația de proprietari. In data de 12 .04. ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmaş,supraviețuire eneaflorin798@yahoo.ro eneaflorin798@yahoo.ro Mama mea are 80 de ani,şi o pensie minimă. Tata a murit în 2001 cu o pensie de limită de vârstă de la data cînd a murit de 1000000 şi ceva.Mai poate ... (vezi toată discuția)