avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, revin cu intrebarea legată de exceptia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, revin cu intrebarea legată de exceptia copiilor ...

Bună ziua, revin cu intrebarea legată de exceptia copiilor până in 3 ani de la plata contribuției la asociația de proprietari. In data de 12 .04. senatul României a trimis catre camera deputaților proiectul de modificare a articolului 75. din legea196/2018.Am găsit adresa respectivă PL-X152/2021.unde scrie că, copiii până la 3 ani sunt exceptați de la plată.. Întrebarea mea este,a intrat in vigoare sau nu această modificare?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:00, 7 Septembrie 2021
Vi s-a explicat anterior ca e doar o propunere legislativa, mai sunt si altele care vor modifica legea 196/2018. Legea inca nu a fost votata si promulgata. Asa ca nu exista deocamdata prevederea cu pricina. Intrati zilnic pe site-ul ce gazduieste acest forum si veti descoperi, cindva, momentul aparitiei noii forme a legii 196/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea ... Maria Escu Maria Escu Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor sub 3 ani, cel puțin în Camera ... (vezi toată discuția)
A apărut proiectul de modificare și de completare a legii nr. 196/2018 privind asociațiile de proprietari din românia, inițiat de u.s.r. - așteptăm dezbateri pe această temă flory_mr flory_mr A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil-schimbari adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca noul proiect de lege privind indemnizatia crestere copil se aplica si pentru mamele in concediu dar cu optiunea fara ... (vezi toată discuția)