avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce se întâmplă cu penalizările de la regie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce se întâmplă cu penalizările de la regie

În decursul a 4 ani am plătit aproximativ 2000lei penalizări pt întârzierea platii regiei. As vrea sa stiu daca acele penalizări se pot folosii la reparații necesare blocului unde locuiesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:04, 31 Ianuarie 2019
Precizarile dv sunt contradictorii
Afirmati
am plătit aproximativ 2000lei penalizări pt întârzierea platii regiei.

respectiv ati scos suplimentar din gestiunea asociatiei suma respectiva pentrua putea acoperi penalizarile dispuse de catre furnizorii de utilitati
Ulterior reveniti
daca acele penalizări se pot folosii la reparații necesare blocului unde locuiesc.

Dv ati platit o suma suplimentara nu ati primit o suma pe care sa o depozitati in contul de reparatii
Daca dv ati facut plata de natura penalitati aplicate de catre furnizor utilitati,despre ce penalitati intrebati daca se pot folosi la reparatii condominiu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot aplica 2 tipuri de penalizari la asociatiile de proprietari? elena covaci elena covaci in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari OpraM OpraM Am observat ca exista Asociatii de Proprietari care percep penalitati la restante chiar de 10 ori mai mari decat cele percepute de furnizorii de utilitati ( ... (vezi toată discuția)
Impozit penalitati gera905 gera905 Buna seara. Pe suma de bani rezultati din penalitatile de intarziere plata intrtinere, se plateste impozit? Cat? Multumesc (vezi toată discuția)