avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procura Judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procura Judiciara

Buna ziua,sora mea este reclamanta într-un dosar cu Acțiune în Constatare - Accesiune Imobiliara, ea fiind plecata din tara, iar eu am procura judiciară în care este specificat orice actiune pe acel dosar, inclusiv interogatoriu și expertize dar totodată mi-a dat
o dovadă că muncește în străinătate dar în engleză, este normal că instanța să nu ia în considerație nimic ba chiar nici nu a vrut sa se uite pe procura considerand că eram un intrus și că vrea neapărat o dovadă tradusă a locului de munca.Va mulțumesc anticipat de răspuns.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
miri1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:42, 31 Ianuarie 2019
Bună ziua!
Potrivit art 18, alin 1 Cod Pr Civilă “Procesul civil se desfăşoară în limba română”
Traduceți procura la un traducător autorizat; varianta optimă ar fi ca sora să fie reprezentată totuși de un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Autentificarea semnaturii pe un document redactat in limba engleza im000111 im000111 Am niste documente primite de la un avocat din USA si trebuie sa le semnez la notar si sa le trimit inapoi. Numai ca acesta mi-a spus ca nu poate semna ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiririere cu proprietar in strainatate marinicad2002 marinicad2002 m-am mutat cu chirie intr-un apartament in sectorul 4, unde as vrea sa inchei un contract de inchiriere pe care sa-l declar la administratia fiscala, insa ... (vezi toată discuția)