avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acțiune în constatare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acțiune în constatare

Buna ziua,doresc să știu dacă este normal sa angajez un avocat pentru accesiune imobiliara iar pe portalul instanței și pe lista de judecată peste tot apare acțiunea pârâților in care aceștia au făcut cerere reconvențională de superficie și este redactat Acțiune în Constatare- Superficie,de parca eu vreau superficia . Simt că se întâmplă lucruri ciudate in timpul judecatii intre avocați noștri și nu înțeleg ce. Vă mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
miri1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: miri1975 , utilizator 14:04, 3 Februarie 2019
Dacă aveți facultatea de drept va puteti descurca în dreptul civil si fara avocat.

Dacă aveti suspiciuni puteți angaja avocat din alta localitate.In multe localități din țară se apelează la avocați care sa fie departe de orice dubiu.
Pentru a elimina orice suspiciune mergeți la arhivă și studiați dosarul, astfel veți vedea tot ce s-a solicitat!
Sau ca ultimo ratio schimbați-vă avocatul dacă apreciați necesar.
Se spune ca in localitățile mici cine ajunge sa angajeze cel mai bun avocat local va castiga procesul.
De aceea, se practica aducerea unui avocat care sa nu poata avea nicio legătură cu avocatul local apreciat că fiind cel mai bun la nivel local si nu pe tara...
De regula, acei avocați nu ies din raza teritorială a instanței...locale...
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Modul in care apare pe portal trecut obiectul cauzei nu are nici o relevanta,nu influenteaza / modifica cu nimic mersul procesului,calitatea părților sauu obiectul cauzei.Este ca si cum doriti sa schimbați medicul în timpul operatiei,s -ar putea sa nu fie varianta cea mai bună.
Un

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Modul in care apare pe portal trecut obiectul cauzei nu are nici o relevanta,nu influenteaza / modifica cu nimic mersul procesului,calitatea părților sauu obiectul cauzei.Este ca si cum doriti sa schimbați medicul în timpul operatiei,s -ar putea sa nu fie varianta cea mai bună.

Alte discuții în legătură

Nerespectarea termenilor contractuali: ce pot face ca să oblig fotograful de la nuntă să-și îndeplinească obligațiile asumate? Ioanamariasud Ioanamariasud Buna ziua, ma puteti ajuta, va rog, cu raspunsul la urmatoarea speta.. am incheiat un contract cu un fotograf iar acesta nu a livrat toate bunurile stipulate ... (vezi toată discuția)
cum am devenit pârât fără voie :( Cristian196913 Cristian196913 Bună seara, am achiziționat un apartament situat la parter, cu balcon construit cu autorizatie de construire de catre fostul proprietar în anul 1996 dar la ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort sutachval sutachval Care ar fi solutia sau solutiile in cazul unui proces de partaj al bunurilor comune ale sotilor dupa divort ,avand in vedere ca au construit o casa in timpul ... (vezi toată discuția)