avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Sunt in CCC de 1 an si 2 luni, pot sa renunt la restul de ccc sa intre tatal in locul meu? Ce demersuri trebuie urmate?
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
Simona.sticlea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 31 Ianuarie 2019
Da, se poate face asa ceva ... tatal va depune aceleasi actea ca si dvs la Primarie , iar dvs veti depune o cerere de suspendare a indemnizatiei pentru ca tatal va intra in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ccc 1 luna - primarie + ag. plati si inspectie sociala Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Tot am incercat sa regasesc exact care sunt documentele ce trebuie intocmite, in situatia in care tatal, care indeplineste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal obligatoriu suprapus concediului pentru cresterea copilului ematzyq ematzyq Buna ziua, Legat de prevederea legala prin care tatal poate solicita concediul parental obligatoriu, la finalizarea concediului si a indemnizaatiei pentru ... (vezi toată discuția)
Suspendare ccc cu 30 zile petronela4 petronela4 As dori sa stiu daca in decursul celor 2 ani de concediu crestere copil, respectiv pe la aproximativ 1 an si 6 luni ale copilului, pot suspenda concediul cu ... (vezi toată discuția)