avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare CCC cu 30 zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare CCC cu 30 zile

As dori sa stiu daca in decursul celor 2 ani de concediu crestere copil, respectiv pe la aproximativ 1 an si 6 luni ale copilului, pot suspenda concediul cu cele 30 zile obligatorii pe care trebuie sa le faca tatal, cu reintoarcerea in concediu crestere copil dupa expirarea acestora. Ce documente trebuie depuse de catre mine si tatal?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2014
petronela4, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:06, 20 Ianuarie 2014
1. Mergeti la Primarie si faceti cerere de suspendare a platii indemnizatiei pentru o luna de zile in care va intra tatal copilului in CCC.

2. Tatal copilului va depune aceleasi acte pe care le-ati depus su dvs. cand ati intrat in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua, Eu am intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani din somaj, dupa 1 an si 3 luni mi-am gasit serviciu, am semnat contract si cand am ... (vezi toată discuția)