avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Accesul in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Accesul in bloc

Buna ziua. Am și eu o întrebare. Locuiesc intr-un bloc ANL. Nu avem asociație de proprietari. In scara la mine eu sunt cum se veni șef de scara. Încă nu ne-am montat interfon. Acum se strâng banii. Întrebarea mea este: avem voie sa închidem cu cheia usa de la intrare in scara peste noapte ? Specific ca avem doar o intrare. Întreb asta deoarece a fost surprins un om al străzii dormind la noi in scara
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:02, 31 Ianuarie 2019
Ipoteza fatalista: incendiu, lumea vrea sa iasa, nu poate ca usa este incuiata. Ce faceti in situatia aceasta?
Actionarea interfonului se face numai prin intermediul chei ?
Interesul instalarii interfonului este acela de a restrictiona accesul persoanelor straine de imobil,respectiv usa sa fie inchisa permanent si sa fie deschisa de catre cei care intra si ies din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare incuiere usa acces palier casianirina casianirina În incinta imobilului în care locuiesc,adeseori pǎtrund,atât ziua cât şi noaptea,persoane care nu vin în vizitǎ la nici unul din locatarii blocului,ci ... (vezi toată discuția)
Iesiri la bloc tranulea tranulea buna seara , blocul unde locuiesc are doua iesiri : o usa in fata (principala ) si cealalta da in spatele blocului . avem doi vecini care inchid mereu usa din ... (vezi toată discuția)
Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)