avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Persoană fizică care vrea sa se asigure la sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Persoană fizică care vrea sa se asigure la sanatate

Buna ziua la o persoană fizică care face aproximativ 1500 ron lunar din anumite activitati si vrea sa se asigure la sanatate si sa plateasca datoriile fata de stat cam cit datorează lunar
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:09, 31 Ianuarie 2019
Veti depune declaratia unica prin internet in care optati sa platiti pentru sase luni si sa fiti asigurat tot anul 2019, adica 6 x 208 lei. Plata o puteti face in totalitate odata cu depunerea declaratiei unice sau dupa, la caseria de la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sănătate BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua ! Nu sânt salariată dar doresc să plătesc benevol la sănătate. Am înțeles că trebuie să achit 10% din 6 salarii medi pe economie . Dacă ... (vezi toată discuția)
Plata contribuțiilor oanaiordache86 oanaiordache86 Buna seara, Dacă doresc sa îmi plătesc eu contribuțiile la sănătate și pensie, cât m-ar costa? (vezi toată discuția)
Completare declaratia unica doar pentru cass iubire77 iubire77 Ce capitol se completeaza din declaratia unica daca vreau sa fiu doar asigurat si nu realizez venituri? (vezi toată discuția)