avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Avans deplasare prin banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Avans deplasare prin banca

Un angajat a primit diurna pentru 5 zile (40 lei/zi) , 200 lei, pe card. Diurna a fost virata prin banca , nu i-a fost data din casa. Acesta a stat doar 4 zile si ar fi trebuit sa restituie 40 lei, dar i-a tinut pentru urmatoarea saptamana . El a stat 5 zile si a primit doar 160 lei deoarece ii avea pe cei 40 lei de saptamana trecuta. Si aceasta diurna a primit-o tot prin banca. Cum trebuie completate ordinele de deplasare in acest caz? Trebuie sa mai fac chitanta de restituit si dispozitie de plata?

Alte discuții în legătură

Bani in plus pe card anonima87 anonima87 buna ziua,in urma cu o luna trebuia sa primesc o suma de bani mai exact 1440 lei,dar am avut surpriza sa gasesc pe card dublu acestei sume,banii proveniti din ... (vezi toată discuția)
Diurna neplatita hyde hyde Am lucrat la o firma aproape 14 luni si in timpul asta am facut 5 drumuri in asia si o deplasare de 1 saptamana in germania. In asia am mers cu administratorul ... (vezi toată discuția)
Ordine de deplasare diana2012 diana2012 Am un angajat care face deplasari ptr.firma si care aduce bonuri,facturi,etc.si care trebuie sa decontez aceste deplasari si diferite cheltuieli... Imi trebuie ... (vezi toată discuția)